FM Parfum

Misschien heb je wel eens van FM parfum gehoord. Het is parfum die vele malen goedkoper is dan de bekende geuren in de winkel, maar wel met een zeer hoge kwaliteit. Zoek hieronder gemakkelijk uw geur:

Bekijk direct de dames, heren of kindergeuren:

  • Dames

    Dames

  • Heren

    Heren

Wil je meer weten over FM parfum? Klik dan op één van de onderwerpen en laat je inspireren door deze heerlijke parfums.

VoorbeeldMeer informatie:

Wat is FM parfum precies?

FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

Welke soorten parfum zijn er?

Alle geuren zijn genummerd volgens de bekende lijst van de FM GROUP, dus bestel vandaag nog je favoriete geur en je hebt hem nog deze week in huis! Heb je al vaker besteld en weet je wat je wilt? Zoek dan hieronder in de zoekbalk en vind snel jouw geur.

We hebben 3 geur varianten, te weten Pure, Intens en Pheromone hieronder zie je wat het inhoudt:

Pure: De standaard FM parfum met 20% geurconcentraat.
Intense: Dezelfde geur alleen sterker, namelijk 30% geurconcentraat.
Pheromone: Pure parfum + het stofje feromoon ( Feromonen bevorderen de natuurlijke, seksuele, aantrekkingskracht 😉 )

FM Parfum LijstDe FM Parfum Lijst

Wanneer je een geur zoekt kan je gebruik maken van de zoekbox op onze website. Voer de naam of het nummer in waar je naar op zoek bent en wij tonen je waar je naar op zoek bent. Toen de FM Group ook in Nederland ging verkopen (2007) was het helaas nog niet zo gemakkelijk. Om snel te weten te komen welk nummer is geïnspireerd door welke geur kwamen er fm parfum lijsten op de markt. Een FM Parfum lijst was dus niets meer dan een overzicht met nummers en geuren.

FM Parfum kopen via FMfan.nl

De parfums kan je gemakkelijk bestellen via onze website. Wij bezorgen de parfums binnen twee werkdagen en wanneer je een bestelling boven de €40 plaatst is de verzending gratis. Ben je benieuwd hoe anderen het bestellen via FMfan.nl hebben ervaren? Bekijk dan onze positieve beoordelingen.

Is het dan nep?

Deze vraag is tamelijk kort te beantwoorden door ons met een nee, uiteraard is FM parfum niet nep. Maar we zullen het één en ander toelichten waarom FM parfum vaak wel als nep gezien wordt. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de labels van de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Uiteraard zijn er veel verschillen te bedenken zoals, flesje, naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs.

FM Parfum FlesjeFM parfum niet nep maar hoe zit dit dan?

Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconsentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP. Geurconsentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze consentraten vrij te kopen door iedere fabrikant, daarentegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.

FM parfum wordt dus van dezelfde consentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

verschil eau de parfum en eau de toiletteIs er dan wel een verschil?

Er is wel degelijk een verschil tussen de geuren van de FM Group en die van de bekende merken, er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconsentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd.

Bijv. een parfum mag officieel pas een parfum genoemd worden wanneer er minimaal 20% aan geurconsentraat in zit. In nagenoeg alle gevallen kopen we in de winkel van de bekende merken een eau de toilette, hier is minimaal 10% aan geurconsentraat toegevoegd en daardoor een stuk goedkoper. De meest bekende vrouwen parfum kost in het geval van een parfum (20% geurconsentraat) in een 30ml flesje €249,–. gezien de absurd hoge prijs hiervan kopen we massaal de eau de toilette variant welke op een prijs zit van plus minus €79,– voor 50ml. FM Group heeft ook een Fermone lijn. Bij deze Fermone lijn is een minimale toevoeging geurconsentraat van 20% en dit in de meeste gevallen voor een prijs van rond de €20,–. Nogmaals in de kwaliteit zal er onderling geen verschil zitten maar de dure marketing, huisvesting, klantbeleving en patentkosten dragen natuurlijk bij aan een groot prijsverschil.

FM Parfum testerFM parfum verkopen

Ben je inmiddels enthousiast geworden over de FM producten en lijkt het je leuk om deze artikelen zelf aan de man te brengen en dus zelf FM parfum te verkopen? Dat is heel gemakkelijk te realiseren, het is relatief makkelijk en goedkoop om hiermee te beginnen. Je kan hier gewoon vanuit huis mee beginnen naast je huidige baan, uiteraard ligt het succes wat je behaalt voornamelijk aan jezelf.

fm-parfum-lijst-in-de-mapWanneer je ingeschreven bent heb je meteen toegang tot de online webshop van de FM GROUP en kan je alle geuren en natuurlijk ook cosmetica bestellen tegen inkoopprijs, dit komt neer op gemiddeld 30% korting. Wil je eerst zelf alles testen en nog niet actief verkopen? Dat is ook geen probleem er wordt namelijk geen minimum besteldruk opgelegd door FM.

Nog enthousiaster geworden? Vul dan snel ons aanmeldformulier in en wij nemen contact met je op om een aantal zaken te bespreken en te verduidelijken.

Vind de juiste parfum

Wil je alle geuren bekijken? Klik dan op één van de onderstaande categorieën en ontdek het hele assortiment.