Wat is de FM parfum lijst?

De FM parfum lijst, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een lijst met alle FM parfums en prijzen. FM parfums hebben geen dure namen, maar simpele nummers. FM parfums zijn stukken goedkoper dan de parfums die we kennen van de reclames op TV. Dit komt onder andere omdat FM Group stukken minder investeerd in marketing.

fm-parfum-lijst-in-de-mapGeen FM parfum lijst meer nodig

De FM parfum lijst is nog uit de tijd dat je FM parfum alleen via via kon kopen. Tegenwoordig is het echter mogelijk om gemakkelijk en vertrouwd jouw parfum online te kopen via FMfan.nl. De lijst is daarom niet meer nodig. Geen gehannes meer met de nummers aan de ene kant en de geuren aan de andere kant. Gewoon gemakkelijk zoeken op jouw geur, toevoegen aan je winkelmand en bestellen. FM parfum kopen was niet eerder zo gemakkelijk.

FM Group & DROM

De FM parfums op FMfan.nl komen worden ingekocht bij DROM. DROM verkoopt ook parfums aan de bekende merken, die het onder de bekende (dure) namen op de markt brengen. FM group koopt dus ook de geur, maar niet de naam. Doordat het bij een nummer blijft, hetzelfde flesje en geen dure marketing, kunnen de parfums veel goedkoper aangeboden worden.