Wat is FM?

De FM GROUP zit in de FMCG business, met andere woorden fast moving consumer goods. Dit doet het bedrijf al jaren zeer succesvol op basis van relatiemarketing. Elk zelf respecterende onderneming heeft een missie en die van de FM GROUP is duidelijk; Producten met een hoge kwaliteit, zo niet de hoogste aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs en ook nog direct bij de klant af te leveren om op deze manier traditionele verkoop methodes te omzeilen.

Wat verkoopt FM?

FM is groot geworden door de verkoop van Federico Mahora parfums, eu de parfums en andere cosmetische producten gemaakt van de hoogste kwaliteit. De grondstoffen van deze parfum-concentraten worden geproduceerd door één van de grootste producenten op het gebied van parfumconentraten ter wereld; de firma Drom Fragrances te München. Dit bedrijf heeft meer dan 80% van de totale wereldmarkt van parfum-concentraten in handen en levert dan ook aan de meeste grote parfumhuizen en dus ook aan de FM GROUP. Deze concentraten zijn vrij verhandelbaar aangezien een ‘’geur’’ niet gepatenteerd kan worden, de bekende parfummerken leggen uiteraard wel de merknamen en designflesjes vast zodat deze niet nagemaakt kunnen worden. Maar waar het echt om gaat, de geur kan uiteraard volkomen legaal hetzelfde zijn maar dan zonder de naam, verpakking en designflesje.

FM Federico Mahora

Zoals hierboven al aangegeven hebben de parfums een groot aandeel in het succes van FM GROUP. Onder de merknaam FM Federico Mahora vallen naast de parfums ook producten zoals body lotions, after shaves, douchegels en andere huidverzorgingsproducten.

FM MAKE UP

Kwaliteit zoals aangegeven in de parfums van FM GROUP zijn uiteraard ook terug te vinden in het MAKE UP assortiment Deze producten zijn rijk aan mineralen, plantaardige oliën en extracten die je huid goed verzorgen en het biedt tevens een zeer goede bescherming. Daarnaast is er een ruim aanbod in diverse kleuren en ook voor verschillende huidtypes kan je terecht bij FM MAKE UP.

FM FOR HOME

Hoogwaardige schoonmaak producten nodig om je huis schoon te maken en heerlijk te laten ruiken? Dan Ben je bij FM FOR HOME aan het goede adres. Naast de beste schoonmaakartikelen biedt deze lijn een rijk assortiment aan verschillende toepassingen op het huishoudelijke gebied, denk hierbij aan het verzorgen van huisdieren, het reinigen van auto’s en het schoonmaken van tapijt en nog veel mee.